• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden binnen Nederland & België

We streven ernaar alle verzendingen binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Al onze pakketten worden via PostNL verstuurd: vertrouwd en snel. Je ontvangt van ons altijd de track&trace code waarmee het pakket online te traceren is. 

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 49,95* of meer!
  • Onder de € 49,95 vaste lage verzendkosten van € 4,95
  • *Tijdens de sale-periode gratis verzending vanaf € 99,95


Verzenden Europa regio I

Onder Europa regio 1 vallen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen), Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Bij bestellingen boven de € 149,95 zijn de verzendkosten gratis! nders bedragen de verzendkosten € 9,95 voor orders onder de € 149,95.

 

Verzenden rest van Europa

Onder Europa regio 2 vallen: alle andere landen in Europa

Bij bestellingen boven de € 149,95 zijn de verzendkosten gratis! Anders bedragen de verzendkosten € 14,95 voor orders onder de € 149,95.

 

Verzenden USA 

Bestellen vanuit de USA is ook mogelijk, bij besteding vanaf € 199,95 zijn de verzendkosten gratis! Anders zijn de verzendkosten € 20,95 (normaal tarief € 24).

 

Retourneren

Zit het artikel niet goed, of is het toch niet je smaak? Wat de reden ook is, je mag je bestelling binnen 14 dagen retourneren vanaf de dag van ontvangst. Je ontvangt het bedrag dan binnen 7 werkdagen terug op je betaalrekening.

Bij onze bestellingen zit een ruil/retourformulier. Vul deze graag zo volledig mogelijk in voor een snelle afhandeling. Bij een volledige retourzending ontvang je het aankoopbedrag + verzendkosten (indien betaald) terug.

De kosten voor het retour sturen van een bestelling zijn voor eigen rekening. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling terug te brengen in één van onze winkels. 

 

Retourformulier niet gekregen of kwijt? Download hier een nieuwe: retourformulier pdf