Our two stores in Amsterdam are open everyday!

Our two stores in Amsterdam are open everyday!

Forét Gone Corduroy Shirt

Forét Forét Gone Corduroy Shirt

€159,95

Productomschrijving

Goede dingen hebben tijd nodig - vertragen vergt moed en ons GONE Corduroy-shirt is gemaakt met als enig doel je te ondersteunen tijdens je langzame avontuur. Gemaakt in Portugal in de tinten van de natuur van het zachtste corduroy om je comfort te verzekeren en je te verbinden met de natuur. Draag het op zichzelf of gooi het over een t-shirt voor een laagjeslook

Forét

In 2014 wilden twee jeugdvrienden een merk creëren dat de gewone mens inspireert om het rustiger aan te doen en offline te gaan; gebruik makend van hun oog voor detail en ontwerp eenvoud.

Terwijl ze herinneringen ophaalden aan hun Deense avonturen in de buitenlucht in hun jeugd, hadden ze een eenvoudig idee om tijdloze ontwerpen en gemakkelijk te dragen essentials voor onderweg te maken met hoogwaardige stoffen en comfortabele silhouetten.

Forét is ontstaan op de bodem van onze liefde en respect voor de natuur. Met onze mantra van vertragen met de natuur, streven we ernaar om deel te nemen en bij te dragen aan het maken van de verandering. De industrie heeft verandering nodig; daarom houden we alle aspecten van ons bedrijf nauwlettend in de gaten en proberen we onszelf en ons forét op de meest verantwoorde manier te ontwikkelen, terwijl we nog steeds langzame goederen voor uw reis leveren. Sluit je aan bij onze reis naar een verantwoorde industrie en een duurzame toekomst.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0