Get the Look!

Get the Look!

Ontdek welke outfits wij voor jou bij elkaar hebben gezocht deze maand: van de trend van 't moment tot all time klassiekers, vind jouw look hier!

De zoektocht naar de perfecte items

Alain en Matthieu; Les Deux Frères, struinen stad en land af om voor jou de perfecte, vaak onontdekte merken en items bij elkaar te zoeken. De combinatie van merken en kledingstukken geven de fysieke winkels in Amsterdam en Haarlem een unieke uitstraling.

 

 

Interieur LDF

Een kijkje in de winkels van LDF

Online shoppen vs. offline shoppen

Shoppen op een webshop kan vaak lastig zijn, je zoekt per categorie naar producten die je leuk vindt, maar weet vaak niet precies hoe het bij elkaar zal staan. Komen de kleuren wel overeen? Hoe combineren de stoffen? Vragen, vragen vragen.

 

Wij hebben daar nu het antwoord op: Get the look!

Alain en Matthieu, samen met de medewerkers van Les Deux Frères, combineren de kledingstukken in de winkel en plaatsen deze als 1 outfit, naast elkaar op de webshop. Zodat jij in één oogopslag een gehele outfit bij elkaar kunt shoppen. Lekker makkelijk, toch?

 

Een complete outfit shoppen; zowel in de winkels, als in de webshop!

Zo combineren we bijvoorbeeld de witte sneakers van Diadora, een lichte jeans met wassing van Blue De Gênes, afgemaakt met een witte crewneck van Armedangels. Voor jou bij elkaar gezocht!

 

Uiteraard kun je zelf ook naar hartelust mix & matchen en inspiratie doen op de pagina!

 

Waar wacht je nog op… Ontdek welke outfits wij voor jou bij elkaar hebben gezocht deze maand: van de trend van 't moment tot all time klassiekers…

 

Vind de looks hieronder!

*klik*Get the look!*klik*