Zwembroeken 2018

Zwembroeken 2018

25 graden, strand, cocktails... het enige wat je nog mist is een leuke zwembroek. Je kunt natuurlijk niet flaneren in je doorleefde boardshort van ergens uit de '00's. Onze collectie zwembroeken van OAS en Avenue Tropicale kenmerken zich door hun opvallende prints, moderne pasvorm, en goede kwaliteit.Oas

Anders dan je misschien zou verwachten, komt dit merk niet uit een typisch zonnig land maar uit Zweden! Naast degelijke DYI meubels en ABBA exporteren de Zweden dus ook nog eens te gekke zwembroeken! De zwembroeken van OAS zijn inmiddels al sinds 2010 op de markt en doen het nog altijd goed. Extra leuk is dat OAS nog niet heel gangbaar is in Nederland en je dus met een unieke zwembroek op het strand zit! Neem vooral ook een kijkje op hun instagram account @oascompany voor wat zomerse inspiratie kiekjes. Bekijk hier de hele collectie OAS zwembroeken.

 

OAS zwarte zwembroek met flamingoprint € 69,95

OAS zalmroze zwembroek met avocado's € 69,95

OAS blauwe zwembroek met vissenprint € 69,95

 

 

Avenue Tropicale

Dit Franse merk heeft naast een uitgebreide collectie sweaters en T-shirts nu ook zwembroeken. Avenue Topicale staat voor een frisse en vrolijke collectie die opvalt door zijn teksten en prints. De zwembroeken zijn daarentegen wat ingetogener dan die van OAS, en daarom een goede tegenhanger. Bekijk hier de hele collectie Avenue Tropicale zwembroeken.

  

Avenue Tropicale zwembroek Paradise turquoise € 69,95

Avenue Tropicale zwembroek ananas wit € 69,95

Avenue Tropicale zwembroek Paradise Navy € 69,95

 

 

Wil je onze hele collectie zwemshorts bekijken? Klik dan hier!