Festival outfits voor heren

Festival outfits voor heren

Het festival seizoen is los gebarsten! Lekkere deuntjes, een biertje en wat zon maken het feest compleet. Hier wat tips voor een geslaagde festival-waardige outfit. Aan de hand van elk weertype geven we kleding tips.

Zonnig weer:

De ideale situatie is natuurlijk een lekker zonnetje, maar ook niet zo heet dat de mussen van het dak af vallen. Met een goed T-shirt en een korte broek zit je al snel goed maar denk ook eens aan een linnen overhemd! Lekker casual en linnen voelt bovendien koel aan en neemt vocht uitstekend op. Rieten hoed erbij en je casual chic festival outfit is een feit.

Vallen de mussen wel van het dak af? Een leuke zwembroek kan natuurlijk ook met T-shirt of linnen hemd!

 

Standaard weer:

Warm. Koud. Kans op een bui. Zon.
Irritant, maar helaas maar al te vaak het weer in Nederland. Het antwoord is: laagjes! Zorg dat je een leuk T-shirt aan hebt, maar wel een sweater mee hebt of een denim jacket. Knoop je zo om als het warm wordt maar mocht het afkoelen ben je in elk geval voorbereid. Combineer met een goede jeans en sneakers (al zijn witte sneakers geen aanrader).

 

Regenachtig weer:

Als zelfs Ticketswap je kaarten niet meer kan slijten zit er misschien niks anders op dan de regen te trotseren. Gelukkig is de regenjas anno 2018 een best wel hip en zie je er niet meer uit als volwaardig ANWB-lid. Heb je een tas mee? Neem dan een extra broek mee, als het dan stopt met regenen kun je in ieder geval je natte kloffie uittrekken.